Monday, 29 October 2012

#midtermbreak #emosi #period #serabut

hari ke-3 period, still beremosii..
aku perlukan ketenangan untuk diri aku sendiri.. dah lama tak bersendirian kan..
lupakan semua masalah yang datang.. focus untuk hari2 yang mendatang..
perkara kecik nurul, jangan nak diperbesar besarkan.. just make it simple..
aku tak tahu kenapa.. mengapa? bagaimana? aku boleh jadi macam niee..
serious aku tak pernah niat nak buat orang sakit hati dengan perangai aku... kadang2 aku sendiri tak faham dengan perangai aku, dengan apa yang aku fikir, dengan apa yang dah jadi..
aku perlukan seseorang untuk meluahkan apa yang aku rasa..
kawan2 semua dah sibuk dengan dunia diorang.. Twitter je tempat aku meluahkan..
salah ke? Salah aku jugak kan.. semua yang jadi, semua nye salah aku..
kadang2 rasa, mati lagi bagus dari menyusahkan orang lain.. kenapa aku kena lalui hari2 yang sedih macam nie? aku benci dengan hari hari aku.. Aku tahu Allah sedang menguji aku.. aku tak kuat dah nak tempuh mende nie..
perasaan nie bukan aku yang mintak.. dia yang datang sendiri.. aku tak mintak pun perangai aku jadi macam nie.. ntahlaa.. kesabaran tu penting tuk kita kenal seseorang.. tak cukup hanya dengan memiliki.. kenal la hati budi, sikap, peranagai seseorang tuu..
Nobody is perfect.. just look at yourself.. Don't judge a book by its cover..
I didn't mean it.. everything's happened without planning..
just accept me Who I Am.. I had tried to change my attitude, I do my best, then this is the result..
I can't pretend that I am the best woman, the kindest woman in front of you.. I just can give you the best as well as I can.. Enough! I'm tired with myself.. I didn't mean it.. seriously.. love me just the way I am.. that's all i need from you.. Silence is the best way to forget about the past..

1 comment:

  1. salam knel..dya follower sini iyer..jmput dtg blog ya..

    ReplyDelete