Thursday, 27 September 2012

Dua minggu sudah..

Sedar tak sedar, dah dua minggu aku duduk kat Dungun.. Haha.. Belum start merengek pujuk ibu nak balik rumah..-__-
Suddenly I miss him badly..:(
Cepat la Raya Haji.. aku nak balik rumah..
Kalau tade modul this week, dah lari balik rumah dah.. 
Duit ada sekarang aku dah chow dah.. peduli plak aku kan ada modul ke tak.. hahaha
Aigoo, bosan nyee.. tak tahu nak buat apa..
Time ada class, malas nak pegi, time tade class, bosan plak.. Okayy laa.. nak chow.. Saje je buat coretan nie.. dah lama tak berblogging.. :))

No comments:

Post a Comment