Wednesday, 30 January 2013

Terasa kehilangan bila kau jauh..

Assalamualaikum readers..:) 
Dah lama rasanya tak menaip kat blog nie.. Hari nie aku nak cerita betapa terasanya hati nie bila kita kehilangan seseorang.. Haissyyy.. Bertahun kau yang tunggu aku balik setiap dua minggu sekali, and now it's my turn.. Kenapa kena pergi time aku tengah cuti sem.. Hmm.. "ala nurul, bukan jauh pun dia pergi" *nak sedapkan hatii..

"kalau jadi balik, nanti orang bagitahu ea.. Kalau tak raya nanti baru balik" Damn!! Lambat lagii kott.. aku tak balik sebulan pun kau dah merengek2 pujuk aku balik.. Nie kan lagi aku.. Aku dah masuk sem baru, dah habis sem nanti baru kau nak balik.. macam tu?! Hmm.. balik la zer, walaupun sekejap.. Nie dalam Msia lagi, aku tak tahu jap lagi kalau pegi oversea.. lagi merana aku..

3 tahun aku bergantung kat kau.. pegi mana mana pun dengan kau, even aku nak jumpa kawan aku.. kau jugak yang hantar.. kenapa la manjakan aku macam nie, sekarang bila kau dah tade, kan aku susah.. kena belajar balik semua.. dulu memang boleh berdiri atas kaki sendiri, sebab masa tu kau tak muncul lagi dalam diari hidup aku.. And now, I have to face it.. Susah!! Hmm, tape, aku dah janji dengan kau, aku tak kan buat hal lagi kann.. Aku akan belajar pergi mana mana sendiri lepas nie.. jangan risau pasal aku.. Ada rezeki kita jumpa.. 
Annoying boyfriend, best friend, suolmate I ever had..


Seriously aku rindu kat kau.. Aku ingat cuti sem sekejap nie boleh lepak lepak dengan kau.. kita pegi mana yang kita dah plan sume, tapi nak buat macam mana, tade rezeki kan zer.. Tunggu aku habis belajar nanti, kau kena stay balik kat KL.. *HOPEFULLY*..


last day aku lepak dengan kau @tasik Ampang..



 Sekarang tengah belajar, mungkin tak terasa lagi.. nanti dah habis belajar nanti, lagi terasa sunyi and kehilangan.. tadela lepas nie kalau aku merajuk kau cari aku, pujuk aku suruh balik rumah..Lepas nie, tade la runner aku nak mintak tolong itu ini.. semua nye aku kena buat sendiri.. Belajar jangan bergantung pada orang lain nurul.. Kau la nie, sume salah kauu.. Siapa suruh kau manjakan aku macam nie.. kan dah terbiasa, susah dah nak terima semua nie.. hmm.. tapela, Aku Akan Cuba.. Tu janji aku ngan kau kan zer.. K,la.. gerak dulu.. :')

No comments:

Post a Comment