Wednesday, 5 October 2011

u are so annoying..

haissyyyy..pagi2 lagi dah buat aku marah..boleh tak kalau tade apa2 jngan nak kol2 sampai bnyak kali..aku rimas laa..kita dah tade pape kan..kau ada life kau,aku pon happy dngan life aku skarang..kan aku dah cakap,kalau ada pape,aku tak angkat kol kau text jelaa..nie tak,nak kol jugak bnyak2 kali..memekak tau tak phone aku tu pagi2..pas tu kol aku macam dah tade topik nak cakp..kau plak tak paham2 kalau aku dah layan cam nak tak nak tu, tak yah la nak kol2 lagi..kalau aku dah tak angkat kol kau sekali tu,maknanya, lepas kau kol kali ke 2 tu,memang aku tak nak angkat laaa..boleh faham tak?? penat la kalau aku nak kena cakap bnyak2 kali nie..boleh faham takk..mnde simple je aku cakap..bukan berbelit2 pon aku cakap..tu pon susah nak faham..huh!! kau memang suka nak buat aku marah kan..boleh tak jngan nak semak2 lagi dalam hidup aku..rimas laa..dah tau kan aku dah ada orang lain..so,tak faham2 lagi ke?? tak kan la aku nak tukar num plak sebab kau..tak kuasa aku..nasib baik kau tau satu je num aku..kalau kau tau yang lain, haisssyyyy..tak tau la apa nak cakap..okayy,kalau ttbe kau terbaca la post nie kan,aku harap lepas ni kau paham laa..malas la nak cakp bnyak2 kali nie..aku tak suka nak mentioned2 nama orang nie..paham2 sendiri la ek..TQ..


No comments:

Post a Comment