Monday, 3 October 2011

NURUL's here..:)

Hye..sebenarnya dah lama tak berblogging..last sekali last sem part 2..tu pon sebab terpaksa buat untuk carry mark..kalau bukan namanya carry mark,tak buat nye..HAHA..


 Actually tak tau nak cakap apa,tapi yang pastinya,jom la kita main follow2..hee..kepada semua yang mengenali diri ini,i just wanna say 'Hye'..


kepada member2 baik saya, 'FARHANNIE DAMISHA AIRIEN' i love you!! i miss you all..
to my love 'MOHD KHAIZIR BIN MOHAMAD ABANI', sayang kau!! jngan curang2 ngan aku..aku belasah kau nanti..hehe..:))


hey FDA,jom la buat reunion..rindu..dah lama tak gelak sama2,tak makan gelojoh2,tak buat bising kat shopping mall..tngok movie pon dah lama tak buat..k,laa..tak tau nak cakap apa..nanti cont k..daa readers..



nie la buah ati kte..weett3..:))


FDA saya..:))

No comments:

Post a Comment