Sunday, 16 October 2011

Canopy Walk, FRIM kepong story..

Hee..tak moo cakap bnyak2..nak letak gambar je..nanti korang create la cerita sendiri k..tapi yang penting, nie experience yang paling best sebab 1st time panjat dengan 1 family..:)) korang tengok jela pic nie k..

before naik canopy walk..jaln2, sampai mampuih..


30 min selepas berjalan dari kem, adik keletihan..
sebelum nak panjat tangga 'canopy walk'


ibu dengan tongkat saktinye gigih memanjat tangga


setngah jam jugak la aku panjat tngge nie nak
samapi ke canopy walk tu..huh!


Ayah ku yang kacak..HAHA..


Akhirnya, sampai juga di canopy walk..wuhuu..
briefing time~~


Atas jambatan gantung..last naik mende nie masa
standard four!!


Atas jambatan gantung..station 2!!


Last station..station 3!!


Dah trun dari canopy walk..muka still happy..:))


Berehat sebentar bersama TEH TARIK..huhu..


Mountain bike..pinjam je nie..hehe..


Makan jap..letih den..


Selepas mandi, tido jap, rest la kat kem nie..
hirup udara yang nyaman..


Di rawang..otw balik rumah..singgah makan jap..
'ANAK AYAH'


Nasi Arab..For the first time for me..
family den dah bnyak kali makan..

memang seronok..the best experience in my life with my beloved family..I LOVE them so much!! kalau ada peluang lagi, aku nak je pegi..sapa2 nak offer aku g panjat memanjat nie,rodger2 laa..aku nak pegi jgak..HAHA..ok laa..daa..thanks la sudi singgah..

No comments:

Post a Comment