Wednesday, 12 October 2011

Berak jadi BREAK!!

gggrrrrr...bengang betul aku ngan sorang mamat bnggla nie..ttbe text aku cakap "aku nak break"..
pas tu, off phone terus..ngeng betul..
pas tu aku mula la pk bukan2,dah merepek2 aku bg mcg kat kau..pas tu, kau plak boleh off phone lama2 kan..
bengong pnye orang..nasib baik la kau bukan depan mata aku..kalau depan mata aku, dah lama aku smack down kau..haiissyy..ngeng la IZER ABANI nie..suka buat aku bengang ngan kau..pas tu kau boleh gelak2 kan aku kan..
10.49 P.M..kau kol aku,first aku tak angkat..2nd time baru angkat..tak sampai hati plak nak biar kau kol bnyak2 kali..1st ayat..'ANJEE'.. wakluu pnye anje..aku ngah marah2 boleh anje2 la bagai kan..pas tu tnye apsal aku merepek2..pas tu cakap, "tade sebab la aku nak break ngan kau yunk..kita bukan gaduh ke apa..haisyy kau nie.." pas tu gelak2 kan aku..kann..bngok tol..
penat aku nak mencarut2..tambah dosa aku je kan..alasan kau,tadi aku nak g berak,pas tu TERTYPE nak break..ngeng!! pas tu bila aku tnye kenapa kau off phone pulak?? alasan dye,batri phone aku habis..nie ngah cas la nie..haiissyyyy..macam2 la kau nie yunk..aku sepuk kang..suka kan buat aku camnie..nasib baik la kau pakwe aku..kalau mber aku,dah lempang sampai mati dah..

-->apa2 pun, syang kau..walaupun suka buat aku bengang ngan kau..kau suka ejek2 aku..kan3??

11/10/2011
seronok date ngan kau..start jumpa sampai hntar aku balik..gelak jeee..HAHA..mesti kau rindu aku kan yunk??suka tngok bila kau gelak..thanks teman aku pegi cari keje tadi..thanks teman aku g karaoke..HAHA..penat aku nyanyi bnyak2 lagu..kau bukan nak nyanyi sgt pon..ngeng tol!! k,laa..nak tdo..esok nak ikot ayah g camping..love you Izer Abani..thanks for being my best friend, best boyfriend ever..:))
thanks make me smile everytime i'm with you..:*
*lain kali jngan buat aku pk bukan2 tau..aku tak sukaaa..PAHAM??!!


dia nie la yang suka buat macam2 prank kat
aku sampai aku sakit hati..
haaiisssyyy yunk, nasib baik la kau sorang je
 perangai macam nie
kalau 10 aku jmpe, boleh masok tanjong rambutan aku..
pape pon, sayang kau!! :))

2 comments:

  1. suke ea kau intan..aku sakit dada layan pngai gle dye nie..tu belum sebelum2 nie aku kena prank ngan dye..haissyyy..

    ReplyDelete